donderdag 17 november 2016

Harry Potter and the cursed child

 

Blogger Jolein: 'Eindelijk weer een Harry Potter boek!'  

 

Eindelijk een nieuw Harry Potter verhaal! Toen ik deel 7 uit had gelezen, viel ik in een gat. Na jaren de Harry Potter boeken te hebben verslonden en sommige delen wel 10x te hebben gelezen, kwam er een einde aan de reeks. En nu, jaren later, verscheen er tóch nog een Harry Potter boek!

Ik kon niet wachten tot de Nederlandse versie verscheen en kocht hem in het Engels. Wat was het heerlijk om weer terug te duiken in de wereld van Zweinstein, dooddoeners, zwerkbal en boterbier! 

Harry, Ron en Hermelien zijn inmiddels volwassen en hun kinderen volgen lessen op Zweinstein. We volgen zijn zoontje Albus die voor het eerst naar Zweinstein gaat. Hij raakt bevriend met niemand minder dan de zoon van Harry's rivaal Draco Malfidus. Samen ondernemen ze een gewaagd avontuur, dat absoluut niet de afloop heeft die ze willen...

Het boek is, zoals jullie weten, een toneelscript, maar na een paar bladzijden merk je daar niks meer van! Het verhaal zit vol spanning en verrassende wendingen. Je wordt meegenomen naar gebeurtenissen uit eerdere delen en je doet een schokkende ontdekking...

Voor de Harry Potter fans een échte MUST READ!

Aanstaande zaterdag 19 november verschijnt Harry Potter en het vervloekte kind in het Nederlands. Dus heb je hem nog niet gelezen? Zeker doen!

Er is net een flinke voorraad binnengekomen bij Boekhandel Dominicanen:


Ik geef het boek 4 crosses.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten